Musikforum söker ny logotyp

Musikforums logotyp från ca 1974

årsmötet den 9 mars beslutade medlemmarna att Musikforum ska se över och utvärdera sin logotyp. Med anledning av detta vill styrelsen bjuda in alla att lämna förslag på ny logotyp. Under ett extrainsatt årsmöte i juni kommer medlemarna att besluta om Musikforum ska ha ny logotyp och i så fall vilken logotyp vi ska gå vidare med. Utifrån åsikter på detta möte kommer den som ritat ny logotyp bli kontaktad och få betalt för att färdigställa grafiken.

Uppdrag

Framställa en logotyp som kan representera Musikforum för en överskådlig framtid. Den färdigställda logotypen ska finnas i format som är anpassade för tryck och digital användning.

Urval

Beslut om eventuell ny logotyp kommer att tas på ett extrainsatt årsmöte där närvarande medlemmar kommer att rösta utifrån de förslag styrelsen lägger fram.

Bedömningskriterier

Vi bedömmer inte kvaliteten i skisserna som lämnas in utan tydligheten i att framföra en kreativ idé om Musikforums grafiska identitet.

Villkor

Den som vinner tävlingen får i uppdrag att färdigställa sin skiss till högupplöst logga. Arvode utgår till en summa av 3.000 kr

Lämna ditt bidrag till: kontakt@musikforum.nu

Sista inlämningsdag: 19 maj


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Musikforum söker ny logotyp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *