Bildamusik.nu

Som många kanske vet så samarbetar Musikforum med studieförbundet Bilda. Bilda har i stor omsträckning hand om musik i hela Sverige. De är med och anordnar spelningar i bland annat Mellanöstern där alla bildaband kan anmäla sig om att få spela.

Är man bildaband kan man också ta del av det unika nätverk som finns inom bilda. Nätverket täcker hela Sverige och är en stor tillgång för musiker inom studieförbundet. Genom detta nätverk kan man skapa kontakter som kan hjälpa bandet att komma ut och spela utanför Blekinge län.

Bilda har även en hemsida som direkt inriktar sig mot de band som finns under studieförbundet. www.bildamusik.nu
Så alla bildaband kan på denna hemsidan regga sitt band, lägga upp bilder, länkar till myspace eller annan bandsida, söka efter andra bildaband i Sverige och så vidare, det är alltså en plats där man lätt kan bilda sig kontakter och ta sig utanför Blekinges gränser. Här får man också uppdaterad information om Bildas olika arrangemang Sverige över.

Så ni som repar under Musikforum kan alltså registrera era band på denna hemsida och ta del av det nätverka som Bildamusik erbjuder.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *