Nyhetsbrev augusti

Den 3 augusti anordnade vi för tredje året i rad Rosenfesten – en endagsfestival med blandad musik heldagshäng i Rosengården i Karlshamn. På scenen hade vi en stor del Musikforum-band och i år även premiär för festivalens första internationella akt. Vi hade ett gott samarbete med Friends & Flavors som vände burgare och vi uppsakttar årets besökare till 500 st under hela dagen. Vi har ett helt gäng T-shirtar kvar om du känner att du saknar ett klädesplagg. Kolla in vår smygstartade webshop på musikforum.nu.

Se fler bilder och dela med dig av dina minnen på Rosenfestens facebooksida.

Häng på kulturnatten

Lördagen den 5 oktober är det kulturnatt i Karlshamn och på Lokstallarna öppnar vi upp arkiven och dörrarna för alla att besöka. Vi slår upp en pytteliten scen för pyttesmå band att spela musik på. Vill du framträda? Säg till oss så ordnar vi något.

Vi söker crew till midvinterspelning

Just nu planerar vi en metalfestival i december! Det blir band som representerar Musikforum och nationella akter som välsignar Karlshamn med sin närvaro. Det blir tung musik, bra käk, och kall öl mitt i decembermörkret. 

Denna spelning skiljer sig från de senaste Musikforum-spelningarna då vi kommer ta betalt för inträdet. Spelningen är större och har mer välkända artister än vad vi haft på ett tag. För att dagen ska bli så lyckad som möjligt behöver vi din hjälp inför, under och efter festivalen. Om du är duktig på att kolla folks biljetter, klistra upp planscher, serva artister, ta hand om jackor eller bära tunga grejer så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. 

Vi hoppas kunna gå ut med artisterna alldeles snart. Håll koll på vår facebook för att bli först med att veta. 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *