Hej allihop!

Hoppas ni har haft en härlig jul och att ni kommer få ett härligt nyår.

Vi skulle bara vilja skicka ut en liten skrivelse om hur pass viktigt det är att alla betalar de räkningar som ni får för platsen ni hyr på Musikforum.

De flesta av er betalar 250kr/mån. Dessa 250kr/mån är det som är tänkt att musikforum ska flyta på. Styrelsen betalar varje kvartal ca 22.000 kr till kommunen för lokalerna. Har vi inte dessa pengar så kan vi inte vara kvar.

Just för tillfället är det många som ligger efter med sina hyror, detta går att vi inte har de pengar som vi måste betala in till kommunen.

Vi klarat oss med mer eller mindre nöd och näppe den senaste tiden. Mycket pågrund av de gig vi har haft. Men tanken från första början var att föreningen skulle gå runt på bandintäkterna, vilket vi nu inte gör. Vi har inte dåligt med band, vi har faktiskt väldigt många band just nu. Men det gäller att alla betalar för sig. Vi vill gärna inte skicka vidare några ärenden till något inkasso, men märker vi att det inte fungerar med några band så måste vi tyvärr göra detta för att föreningen ska kunna fortsätta att tillhandahålla replokaler till banden.

I de flesta band så är det 5 stycken deltagare, detta gör att alla betalar en femtiolapp i månaden. Det är inte många repföreningar som kan säga att banden betalar så lite.

Från och med nästa år så kommer vi vara mycket hårdare med just detta. Efter tre påminnelser så kommer vi att gå vidare med ärendet till inkasso. Tyvärr måste vi göra så här, men det är för föreningens bästa.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *