Hängrum

Något som Musikforum har saknat egentligen sedan Huset tiderna är en plats där de repande banden kan mötas, dela erfarenheter och insperera varandra. Vi tycker att det är fruktansvärt viktigt. Lokalerna i Lokstallarna har inte direkt gett oss den naturliga samlingsplats utan alla banden har mer eller mindre blivit tvingade att sitta i sina lokaler.

Nu i alla fall har vi i styrelsen pratat med kommunen om att riva väggen mellan styrelserummet och nybörjarlokalen på övervåningen. Vi har haft folk från kommunen som har tittat på väggen och kollat så att den inte är bärande, vilket den inte var. Samtidigt som kommunen kommer och ordnar vår entrédörr nu i November så kommer de även att riva denna väggen.

Rummet blir ca 42kvm. Här har vi planer att ha ett café under vissa kvällar i veckan där man kan komma och dricka kaffe, spela spel och ta det lugnt. Vi kommer även i ett av hörnen bygga en scen där vi kan ha mindre och mer spontana arrangemang.

Vi hoppas verkligen att detta kommer uppskattas. Detta ger er en chans att träffa alla band, hänga, snacka och ta det lugnt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *