Musikforums kärnverksamhet är att bistå repande band med replokaler. I Lokstallarna i Karlshamn har vi replokaler som är särskilt anpassade till levande musik. Du får en egen nyckel och tillgång till lokalerna årets alla dagar. Ju oftare ni repar, desto billigare blir det för er att hyra replokal.

Såhär gör ni i ert band för att få tillgång till replokal:

Photo by Avel Chuklanov on Unsplash

1. Kontakta Musikforum

Genom att ansluta till vår discord eller maila kontakt@musikforum.nu tar ni första kontakten med oss.

Därefter bokar vi en träff så att ni kan komma och titta på lokalen.

2. Besök lokalerna

Vid ett första besök tittar vi på lokalerna, går igenom reglerna för dig som hyresgäst och berättar mer om vad som är möjligt i föreningen. Hos oss delar banden lokal. 

Känns det rätt för er och oss kan vi skriva avtal.

Photo by Helloquence on Unsplash

3. Bli medlem & skriv avtal

För att ni ska få hyra av oss behöver alla i bandet vara medlemmar i föreningen. Därefter kan vi skriva avtal. Alla i bandet skriver på avtalet varförsig. Om någon bandmedlem är under 18 får dens vårdnadshavare skriva på. 

När avtalet är signerat får ni nyckel till er replokal.

4. Starta studiecirkel

Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan hjälper vi er att starta en studiecirkel. Det är ett lätt sätt att få stöd när ni repar. De tillfällen ni rapporterar ger er pengar tillbaka på hyran.

Repar ni tillräckligt ofta kan ni sänka hyran till 0 kr / månad.

5. Börja repa

För tillträde till lokalerna behöver ni, förutom nyckel och medlemskap, betala replokalshyra. Den bestäms av årsmötet och är för närvarande 600 kr / månad.